divendres, 16 de desembre del 2011

Nova Via: Economia Sumergida (Salt del Grill)

Corren els temps que corren i ....nosaltres el gran païs evolucionat (Catalunya) o això diuen molts també estem patint aquesta fabulosa o fastigossa pataula;CRISIS!! en part, ara estarem ja molt més tranquils i aviat ja canviarem la paraula per despilfarro, fieston o cachondeo padre!! desde que ha guanyat el rajoy!! Ara ens trucara a tots ,un per un i ens solucionarà el problema, ens tornaran tots els calers que ens deuen, baixaran impostos, atur més llarg i el millor de tot.....feina legal per a tothom!!!! jajajaja
de mentres i per molts, ara, ens veiem obligats o no a fer el que es pugui per viure o sobreviure!!
Us faig arribar aqueta petita recepta per calmar els nervis, com orientació o simplement perquè pogueu passar el dia en un recó màgic-
Via: ECONOMIA SUBMERGIDA ( 90metres,V+, A1+).








Us deixo unes fotos i ressenya que ja parlen per si soles!!

Potser comentar que realment si que serà recomenable incloure el banyador en el material (estiuet clar) i kit pic-nic obligat!

El primer llarg hi ha la guinda del pastel on hi haurem de fer uns passos d'artificial per agafar una fisura que ens deixarà a la reunió! en lliure no sobrepassa el 6b, però es dificil de protegir en lliure! lo dicho espero que la disfruteu tant com jo!

Salut i ànims!

7 comentaris:

laura pi ha dit...

Enhorabona amb aquesta petita exquisitessen a un racó precios i oblidat de casa nostre, tot i que esperarem que el termometre s'enfili una mica més per tastar-la. Fa bona pinta, ja us direm el que...

Cargolaires ha dit...

Quina bona pensada obrir una via allà! Que us feia mandra arribar a dalt les roques de Tot lo Mon o bé a Coma de Vaca, o que? je,je,.... res , a esperar que faci bo i a tastar-la! Salut!

RUMBA TEAM ha dit...

eis merci als dos! de vegades simplement es veure un lloc, t'agrada i quan hi tornes és per enfilar-s'hi!
Salut i compte amb els diumengers a peu de cascada!!!

Chavi ha dit...

Hola Rumba team,
El otro día catamos Tall en sec. Como bien decís vía para todo terrenos.
Yo me lo pasé bien aunque no se a quién recomendarsela.
Piada en los caracoles majaras.
El clavo que dejamos no está en el 6b, está antes y algo desplazado a la izquierda porque no había manera de proteger (el clavo no salió).
No vimos ni los dos clavos de ese largo ni la cuerda fija. Fuimos por la izquierda de la guarrería (buena roca) y al final entramos en la chimenea sucia antes de llegar al arbol. ¿Va por ahí?.
Salud

Jesús ha dit...

Bones,
dissabte varem anar-hi i al segon llarg varem tirar avall. Massa rocs que es movien i massa gent a la bassa de sota el salt del Grill.
Serà qüestió de tornar-hi quan no hi hagi tanta gent i fer una bona neteja!
El primer llarg de fàbula!!

Jesús

Anònim ha dit...

Ostia, quina llàstima! m'imagino que ara i deu haver força gent a banyar.s´hi!! d'on us vareu baixar? de fet només recordo uns blocs a r1 (On ja em varem tirar uns quants) el segon llarg i bona part del tercer el recordo amb bona roca, ara que sempre i pot haver quelcom!
apa doncs, de fet ja vareu fer el més dificil...
Salut

Jesús ha dit...

Bones!
varem desgrimpar del primer parabolt del 2 llarg. Hi havia uns blocs a la dreta que es movien i al company es va quedar amb un canto als dits. El tema és que si baixava algo anava directe a la bassa. Potser no és tant dramàtic, però ens va fer por fer baixar algun roc i liar-la.

felicitats de totes formes!!