diumenge, 21 de setembre del 2008

Pont de la diada.

De un gran estaix a cavallers (idea), es convertir en un convinat que no va resultar del tot desegradable. entre altres un fabulós dia d'escalada al pic de St. Cugat on varem repetir les vies Romel i La cosa, les dues i poseeixen magnifics trams de mur i d'altres de pur protocol on verem poder fins hi tot practicar l'ensamble amb en pitus.






A la tarda despres de l'anllaunada de rigor (cuca, estrella,...)varem rematar el sector esportiu l'escondite,.. el vespre uns més que altres ball a la plaça de pont de suert.
L'endemmà, tarda de encesa al sector jurássic wall, un sector boníssim de vies de continuitat, on el sr pitus es va enportar el seu primer 7a a vista (felicitats nano). Tardes com aquestes són les que et fan viure ple de joia i emocions,..

dimecres, 3 de setembre del 2008

Gam del Bisbe

Cap de setmana complet amb la fabulosa companyia d'en pitus, després de fer la tarda al sector el casot (esportiva) i passar una nit agradable després d'un bon plat de pasta amanit amb uns bons quintets per acompanyar d'allò més correctes, com diu un que jo ser!!











L'esperó per on succeeix la via i Macareno al segon llarg
La gam, una grandiosa via en un entorn inmillorable, (llàstima del soroll de les motos al passar i sobretot d'algunes que semblaven que tenien presa), la idea que duiem era fer-la tota en lliure (6c) i així va ser!! el màquina va fer el quart llarg de mur poderós i finet i a mi em va tocar l'ultim; un bombet amb un poderós pas de bloc, concentrat en dues xapes!!
Una via completament reequipada amb parabolts inox per poder pasar-hi sense patir, pot ser útil algun tasconet pel primer llarg i ambient garantit!!
Quart llarg, molt finet i ambient garantit
Per a mi totes les tirades són maques, pero la que més en va encisar potser va ser el tercer llarg (fisura-xemeneia força vertical), en general tots els llargs valen molt!!, fins i tot el primer que sembla guarrot a simple vista; i te els seus pasets i el seu toc de gràcia.Molt recomenable.
R3, un pèl penjada i incòmode.
L'endemà per acabar d'estobar els ditets, matí a margalef (bones collejas!!) i tarda a crestes (ai l'inquili que casi no perdona....)
Per acabar la festa gran casament a cabacés (felicitats Isa i Ferran) amb assistencia de molts convidats d'honor!! Roger ets un mestre........tb un upa per en Ferriol i la Marina.