dilluns, 24 de novembre del 2008

Agulla Jordi Solé i Masip (Revoluciones Celestes)

Després de rebre la inusual trucada del Rei (Fino) fen preguntes i més prguntes sobre una via, no vaig poder perdre la oportunitat de passar un dia dia amb ell!! També a destacar la presència del Sr. Ruben (amb un tormell que li fa encara la guitza i no molt rodat en via llarga...)

El dia tot i no estar d'allò més inpecable, no va fer falta per a gaudir de una curta pero fabulosa via que resegueix el mur per la seva part dreta, amb sello i garantia Antonio (tot i que el primer llarg ja era obert).

I gaudirem d'un rocam extraordinari d'aquells millors del massis, verticalitat i ambient garantit, també per les asegurances on ara mateix i trobarem una mica de tot, pitons, burins, espits i bols, sembla ser i aparenta un reaquipament ja que a partir de R2, esta reequipada!!

Reunió preciosa

Espero que no li treguin exposició i respectin els mateixos emplaçaments fixes, on; en alguns moments cal escalar amb intuició i coratge amb distancies que poden arribar els 6 metres.
Via del tot recomenable i anat a la idea es pot conbinar amb una altre del mateix sector!

Descens en rapel, de moment per vies veines...

Fino, això ha estat l'inici d'un camí que no tindra fi....

Gràcies Rei.

5 comentaris:

Lluís Nadal ha dit...

El reequipament el va fer el mateix AGP, igual que ha anat fent amb la majoria de les seves vias per aquí. Segons ell les arregla, no les reequipa.

clubtascons@gmail.com ha dit...

no creus que t'has passat equipant la R1?mestre esguinzer?
...i que et semblaria fer quelcom el dissabte?a montserrat?jo no se si faré esportiva pero si ens animem, igual canvio d'opinió!ah,informe'm de tant en tant de l'evolució del mestre tàpies ok?
molta i molta salut i altantu no t'esguinzis...jijijijijijiji.....

Fino ha dit...

Tenim deures petit!

S´ha d´anar abans de que es refredin!

Això no te freno...

Kbcés ha dit...

Visca la roca lliure!!! Revolucions celestes, volar cap al cel!!!

RUMBA TEAM ha dit...

ei senyor tasco o parabolt baja!!!jajaja
doncs nose el planing encara pero si aixo et dic quelcom!!

Ferran, tota roca és lliure!! som nosaltres que la maltractem i la prostituïm, i ella, es torna puta!! al gust de tothom. (Una pena)