divendres, 11 de juliol del 2008

Sadernes i Vermell del xincarró.

Resum dels deures fets ultimament:
Disabte 5 de juliol, escapada relampago amb el sr. bardissa (el nen dels blocs), els dos mitgs desguasats! anem directes el sector de la cova del bisbe on ja i tenia una creuada de l'estada anterior. La cosa va quedar amb encadenament de silenci!! 7a, Samg-faina 7b, punyalada 7a+ i crit de pànic 7a, s'ha de dir que les tres ultimes són magnifiques vies.
Despres de la gran rostida el millor, banyuqui en pilotetes al riu...
Després nose pq pero es veu que no en teniem prou i varem anar el sector pont den valenti a provar la peque, un 7b curt i força explisiu,... a deixavem per un altre dia ja que criatures de deu on us pensaveu que naveu amb tal rostida i desllom!!! amb el bajon, el millor despres del bany, una clara de mitg a l'hostal i cap a casa!!

Divendres 11 juliol, tarda tranqui amb la torres!
anem al vermell esquerra, feia temps desde l'estiu pasat.
fem el 45 aniversari per calentar, un 6b guapo. Després shin shan al costat mateix, segons llibre un 7a+ (seccio curteta de regletes i equilibri, força asequible) i acabem el dia amb una espectacular linea a la dreta de Sidonie, Canela (7a+) de 33m de continuitat amb algun pas aïllat, li calen 2 pegues!! La cris no te el dia, animus, que no siempre es oro todo lo que reluce!! el proxim dia sera millor!

1 comentari:

Pitus ha dit...

M'encanta que t'encenguis!! La vida sense tu no és el mateix, i la escalada sense tu no té sentit.